Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Forrás hetek 2017- KÖSZ nap (7.nap)

Forrás hetek 2017- KÖSZ nap (7.nap)

KÖSZ! Program – Záró nap

Nagyon hamar elérkezett a KÖSZ! Program záró alkalma, amely az összegzésről, a közösségi élményről, a beszámolókról, a jutalmazásról szólt. 2017. július 10-én hétfőn, 13 órára vártuk a diákokat, akiket nagy örömmel és már szinte családtagként fogadtunk. A projekt záró napja Sipos Ilona Intézményvezető asszony köszöntőjével és értékelésével kezdődött, melyben köszönetet mondott a diákok áldozatkész munkájáért, a gondozottakhoz való hozzáállásukért.

Közös énekléssel adtuk meg az alaphangulatot, mely csak fokozódott az óriás mozaik kép készítése közben lejátszott, az eseménysorozatot összefoglaló képmontázs vetítésnek köszönhetően. A kép elkészültével a gondozottak búcsút vettek önkénteseinktől.

A közösségi szolgálatosok élménybeszámolója következett, miután az ellátottak visszavonultak. Jó volt hallani a csupa pozitív visszacsatolást, azt, hogy a kezdeti félelmeik teljesen elmúltak, és mondhatni baráti kapcsolatot tudtak kialakítani több „Élimi lánnyal” is. Fogyatékosokkal való érintkezés tapasztalatának teljes hiányában érkeztek hozzánk a fiatalok, és úgy távoztak, hogy többen is jelezték szándékukat, hogy szívesen visszajönnének önkéntesnek intézményünkbe.

Búcsúzóul mindannyian ajándékot kaptak, mely emlékeztetheti őket a közösen eltöltött 7 alkalomra és az Élim Evangélikus Szeretetotthon lakóira, munkatársaira

A projekt az Új Európa Alapítvány KÖSZ! Program támogatásával valósult meg.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu