Legfrissebb hírek
Látogatás a könyvtárban
Tovább...
Nőnapi köszöntések
Tovább...
 
Közösségi média
IKSZ Börze

IKSZ Börze

Az iskolai közösségi szolgálat indulása óta idén először az Élim Evangélikus Szeretetotthon is képviseltette magát az IKSZ Börzén. A rendezvényen megjelent középiskolák diákjai érdeklődőek voltak, színes termékkínálatunk csalogatta az odatévedőket. Egy eddig többségük számára ismeretlennek tűnő foglalkozásba próbáltuk becsalogatni a kíváncsi fiatalokat, hiszen többségük nem került még semmilyen kapcsolatba fogyatékkal élő személlyel.

Célunk nemcsak a mentális akadálymentesítés, hanem próbálunk egy humánus, inkluzív szemléletmódot kialakítani, közelebb hozni az épeket a sérültekhez. Bemutatjuk, hogy nemcsak élni lehet egymás mellett, hanem a segítés módjait is megismertetjük. Több területen kipróbálhatják magukat a fiatalok, olyan tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodhatnak, melyek alapján nagy lépést tehetnek a szociálisan érett felnőtté válás irányába.

Intézményünk tárt kapukkal várja a jelentkezőket, akik nálunk szeretnék letölteni a közösségi szolgálatot teljes egészében vagy részben.

Többféle tevékenységbe tudnak bekapcsolódni:

  • kreatív műhelymunka
  • rendezvények koordinálási feladatai (intézmény díszítése, ajándékok készítése, csomagolása, regisztrációs feladatok ellátása, felszolgálás, stb.)
  • kertgondozási munkák idénynek megfelelően
  • gondozottak kísérése külső helyszínre
  • stb.

Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődésüket, érdeklődéseteket, honlapunkon minden elérhetőségünk megtalálható.

Várunk szeretettel mindenkit!!!

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu