Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Tanuljunk angolul (Let's study English)

Tanuljunk angolul (Let's study English)

 

Intézményünkben hosszú évek, évtizedek óta folyt német nyelvoktatás. Önkéntes német tanárnőnk, Madáchi Julianna nyugdíjba vonult Élimből, így gondolkodóba estünk, hogy mivel tudnánk pótolni a lányok életében keletkezett űrt.

Hála Istennek, nem kellett sokáig keresgélni, hiszen a YAGM (Young Adults in Global Mission) programnak köszönhetően évek óta amerikai fiatal önkéntesek szolgálnak nálunk egy-egy éven át.

Az idei évben Steven Richard Rystrom dolgozik velünk hétről hétre, aki nagy örömmel fogadta a lehetőséget, hogy hetente egy alkalommal angolul oktathatja a gondozottakat. Minden kedden a kreatív műhelyfoglalkoztatás keretein belül angol óra is van, ahol megtanulják az ABC-t, a bemutatkozást, az angol köszönési formákat, gyümölcsök, zöldségek neveit, és még éneklésre is van idő. A foglalkozáson nemcsak a bentlakásos intézmény lakói, hanem a januárban indult Nappali ellátás igénybe vevői is részt vehetnek. Szemmel láthatóan élvezik a tanulást az ellátottak, akiknek fontosak az ingerek és a pozitív visszacsatolás az elért eredményekről.

Thank you very much the possibility Steven!

(Köszönjük a lehetőséget Steven!)

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu