Legfrissebb hírek
Könyvtár látogatáson a Kertvárosi Nappali Ellátás
Tovább...
Jót kívánunk ma neked ...
Tovább...
 
Közösségi média
2021 őszi Exatlon

2021 őszi Exatlon

2021. szeptember 14-én került megrendezésre első alkalommal az Élim Evangélikus Szeretetotthonban Ép testben ép lélek jeligére meghirdetett Szeretetotthonok küzdelme.

Elsőként a szintén Nyíregyháza- Kertvárosban elhelyezkedő Irgalmas Samaritánus Központ integrált intézmény (Anna és István Szeretetotthon) munkavállalóit hívtuk ki ellenfélként, akik örömmel fogadták a kihívást.

Hosszú, gondos előkészület előzte meg a rendezvényt, melyet jó hangulatban tölthettünk el együtt.

Fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink a testet és lelket is egyaránt megerőltető mindennapi monoton munkavégzés mellett lehetőséget kapjanak kikapcsolódásra, feltöltődésre, ismerkedésre más intézményekben dolgozókkal.

A délután 3 részből állt. Elsőként az akadálypálya feladatait küzdötte le a 10-10 fős csapatok minden tagja, majd egymás intézményeiről összeállított 10 kérdéses kvízre próbáltak meg csapatként válaszolni óriási sikerrel. A versenyen végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, végül fél pontos előnnyel a kihívott Bajnokok vehették át a győzelmet jelző trófeát. Befejezésképpen megvendégeltük vendégeinket, és kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílt.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani intézményünket támogató szponzorainknak, akik nélkül nem valósulhatott volna meg ilyen színvonalon és ennyi ajándékkal ez a hagyományteremtőnek tervezett alkalom.

Név szerint is szeretnénk köszönetet mondani:

Bacsó Istvánné, Belvárosi Optika, Berencsi János Bőrdíszmű, Buji Zserbó Cukrászda, Csohány Andrásné, Földesi Kertészet- Földesi János, Halmi Sándorné, Hudák Károly, Húsposta Kft., Jakabné Éberhardt Mária, Kárpátok Építőipari Kft., Kemencés Pizzéria, Mosolygó Tiborné, Remény Patika, Sneci Horgászbolt, Somodi-Hornyák László és a Százszorszép Üzletlánc- Haraszti Péter számára pénzbeli, illetve tárgyi adományaikért.

A kupát most elvitték intézményünktől, de bízunk benne, hogy mielőbb lehetőség nyílik egy visszavágóra, mellyel újra hozzánk kerülhet.

Hajrá Bajnokok, hajrá Kihívók!

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu