Legfrissebb hírek
Egészségfejlesztés 2.
Tovább...
Máriapócs
Tovább...
 
Közösségi média
Adventi hangolódás

Adventi hangolódás

Az Élim Evangélikus Szeretetotthon életében 2023-ban is programdúsan telik az adventi készülődés, az ünnepi várakozás időszaka.

Az ápoló-gondozó otthon és az Oázis támogatott lakhatás lakói több hete elkezdték a karácsonyi műsor próbáit, mely nemcsak az intézményben kerül bemutatásra, hanem külső helyszíneken is előadtak.

Ellátogattak Rozsrétszőlőbe, ahol az Advent 2. vasárnapi istentiszteleten szerepeltek. Ezen kívül részt vettek a Nyíregyháza-kertvárosi gyülekezet adventi sorozatán a Bólyai téren és a Joób Olivér Szeretetintézmény Idősek klubjának karácsonyi ünnepségén is.

A várakozás mindig örömmel tölti el mindannyiukat, melyet igyekszünk színes programokkal gazdagítani.

A pandémiás időszak korlátozásai után idén a kápolnában láttuk vendégül a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium 10. osztályos diákjait, akik énekekkel és bibliai gondolatokkal hozták kicsit közelebb az ünnepet. Bozorády Ildikó iskolalelkész asszony szolgálatával zárult az előadás. A diákok nem érkeztek üres kézzel: az iskola tanárainak és többi tanulójának üdvözlete mellett friss gyümölccsel lepték meg az Élim lakóit.

Ezúton is köszönjük, hogy gondoltak ránk, műsorukat bemutatták kis közösségünknek.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu