Legfrissebb hírek
Ép testben ép lélek
Tovább...
Hívogat az iskola
Tovább...
 
Közösségi média
Állatkertben jártunk ismét!

Állatkertben jártunk ismét!

Most Élsz Egyesület Elnöke, Farkas Árpád adta át a jegyeket az Élim Evangélikus Szeretetotthon Agapé támogatott lakhatásában élők részére 2024. 08. 23-án. Így az itt lakó ellátottaink, köztük autizmussal élők is ellátogathattak a Nyíregyházi Állatparkba.
2013 novemberében autizmussal érintett szülőtársak és barátok szövetségéből megalakult a Most Élsz Egyesület, ahol az ismeretterjesztő előadásokon túlmenően, sport és szabadidős tevékenységeket, képzéseket, kulturális programokat, szülőtalálkozókat, szociális segítségnyújtást biztosítanak, és megyeszerte érzékenyítő foglalkozásokat tartanak. Felajánlásuk nagy örömet szerzett ellátottainknak.
Mint tudjuk, a Nyíregyházi Állatpark Európa egyik legjobb állatkertje, mely különleges állatgyűjteményével várja látogatóit. Napunk nagyszerűen telt. Kellemes séta közben, utunk során több állattal is megismerkedtünk. Különösen nagy élményt jelentett, az állatsimogató, ahol érintkeztünk a háziállatokkal, illetve láthattuk a fókashow-t, de a legújabb létesítményt, a Jégvilágot is bejártuk! A nap végére nagyon elfáradtunk, de minden perc megérte.
Hálásan köszönjük a lehetőséget a Most Élsz Egyesületnek!

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu