Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Angyalka szolgálat, Karácsonyi vendégszereplések

Angyalka szolgálat, Karácsonyi vendégszereplések

Évtizedes hagyománya van már, hogy az Élim Evangélikus Szeretetotthon lakói karácsony közeledtével kedveskednek az intézmény nyugdíjas dolgozóinak. Kis csomagot összeállítva útnak indulnak és karácsonyi énekekkel, versekkel köszöntik a volt munkatársakat kívánva számukra kellemes ünnepeket. Az idei évi szolgálat különlegessége, hogy nyugalmazott Magyar László lelkész urat 90. születésnapja alkalmából is köszönthették.

Ezúton is kívánunk számára jó egészséget, Isten gazdag áldását életére.

 

A pandémiás időszakot követően idén nem csak online formában tekinthető meg ünnepi karácsonyi műsorunk, hanem újra ellátogathattunk a közeli evangélikus gyülekezetekhez is, ahol az ápoló-gondozó otthon és az Oázis Támogatott Lakhatás néhány lakója személyesen adhatta elő a verses, énekes összeállítást. Múlt héten a Nagycserkeszi gyülekezet, tegnap pedig a Bólyai téri gyülekezet fogadott bennünket nagy szeretettel. A műsort követően részt vehettünk az adventi sorozat ünnepi istentiszteletén, illetve az alkalom után szeretetvendégség várt az ellátottakra. A megjelent kedves gyülekezeti tagok számára pedig karácsonyi vásárt is tartottunk az intézményben fejlesztő foglalkoztatás keretein belül készült termékekből.

Mai napon még 17 óra 30 perces kezdettel Rozsrétszőlőben is várnak bennünket, ami után meglepetésként ellátogatunk majd a Kossuth térre, hogy a karácsonyi forgatagban sétálhassanak egyet lakóink az ünnepi díszbe öltözött, kivilágított belvárosban.

Hálásan köszönjük a meghívásokat, a vendéglátást, és intézményünk támogatását.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu