Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Az év diakóniai munkatársa

Az év diakóniai munkatársa

Mint minden évben, így idén is szeptember 24-én, Sztehlo Gábor születésnapján került megrendezésre a Magyarországi Evangélikus Egyházban a Diakónia napja ünnepség.

Budapesten a Deák téri Evangélikus Templomba érkeztek az ország minden pontjáról az evangélikus intézmények képviseletében intézményvezetők, munkatársak, ellátottak egyaránt.

Kondor Péter, a Déli Evangélikus Egyházkerület püspöke hirdette Isten igéjét az ünnepi istentiszteleten, melyet Fülöp Attila, szociális ügyekért felelős államtitkár úr köszöntő szavai követtek. Ezután került sor a díjazottak köszöntésére, a díjak átadására. Az ünnepség a Deák téren található Sztehlo szobor koszorúzásával folytatódott, végül közös agapét költhettünk el kellemes beszélgetésekkel színesítve.

Örömmel értesítjük kedves követőinket, hogy 2021-ben az év diakóniai munkatársa díjat az északi egyházkerületből intézményünk nyugdíjba vonuló munkatársa, Fintor Józsefné Irénke nyerte el, akinek az Élim Evangélikus Szeretetotthonban eltöltött 16 éves alázatos, a lakók iránt elkötelezett munkáját szerettük volna megköszönni a jelöléssel. Méltó befejezése volt ez az alkalom aktív éveinek.

Isten gazdag áldását kívánjuk további életére!

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu