Legfrissebb hírek
Könyvtár látogatáson a Kertvárosi Nappali Ellátás
Tovább...
Jót kívánunk ma neked ...
Tovább...
 
Közösségi média
Boldog születésnapot Ági!

Boldog születésnapot Ági!

A látogatási és intézményelhagyási tilalom nem lehet akadálya annak, hogy ünnepeljünk.

Főleg akkor, ha egy ellátottunk épp a 60. születésnapját ünnepli.

Mint mindenkinek, aki a 60-asok klubjába léphet, így Jónás Ágikának is külön születésnapi ünnepséget szerveztünk az EFOP-1.3.7-17-2017-00008 azonosítószámú pályázat keretein belül „Teljes élet napja” elnevezéssel, melyre feldíszítettük az ebédlőt. Mindenki izgatottan foglalt helyet, és várta, hogy mi mindennel készültünk.

Egy kicsit más volt ez az alkalom, mint a megszokottak, nagyobb szervezést igényelt, hiszen nem szerettünk volna csalódást okozni, hogy esetleg nem érkeznek meg az ajándékok.

Istennek hála mindenkitől időben megkaptuk a születésnapi üdvözleteket, az ünnepeltnek szánt ajándékcsomagokat.

Az alkalom Balázsné István Edit, intézményi referens köszöntésével vette kezdetét, melyet Kovács Erzsébet, intézményünk lelkész asszonyának ünnepi áhítata követett. A közös éneklés után sorra kerültek elő az ajándékok. Elsőként testvérétől (Jónás Árpád) érkezett csomagot vehette át Ági, majd a volt intézményvezetők (Bálint Éva, Bogár Ágnes) jókívánságai következtek. A köszöntések között videóüzenetben szólalt meg Laborczi Géza, a Nyíregyháza-Kertvárosi Ágostai Hitvallású Evangélikus Egyház igazgató lelkésze és családja, Sztankó Gyöngyi, a Nyíregyházi Evangélikus Egyházközség IV. számú körzetének lelkésze, nyugalmazott intézményi dolgozók: István Józsefné (Ilonka néni), Huszárné Trizner Mária és intézményünk egyik önkéntese, Garainé Kriska Anikó.

Az ajándékok átadása után természetesen nem maradt el a közös süteményezés sem. Mindenki kitörő örömmel fogadta a begördülő születésnapi tortát, melyen meggyújtottuk a gyertyákat és a tűzijátékot is.

A jó Isten áldását kívánjuk Ágika további életére!

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu