Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
COVID oltás

COVID oltás

Tisztelt Hozzátartozók, Gondnokok, kedves Követőink!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy az intézményünkben, az Élim Evangélikus Szeretetotthonban és annak telephelyein, a Sztehlo Gábor Támogatott Lakhatásban és az Oázis Támogatott Lakhatásban élő ellátottak és munkavállalók Pfizer-BioNTech COVID-19 vakcinával történő oltása megkezdődött 2021. január 31-én. Az első oltás után mindenki jól van, mellékhatás nem jelentkezett.

Köszönjük az oltócsoport empatikus hozzáállását!

A második oltásra 21 nap múlva kerül sor.

Ezúton is köszönöm a munkatársak pontos, precíz munkáját, mellyel elősegítették az oltási folyamat gördülékenységét.

Legfontosabb számunkra, hogy a ránk bízott lakók biztoságban legyenek, egészségük megőrzéséért mindent megteszünk. Ennek is köszönhető, hogy intézményünkben jelenleg semmilyen influenza-típusú megbetegedés nincsen.

Az intézményi zárlat okozta nehézségekre való tekintettel szeretnénk segíteni Önöknek, hogy kapcsolatban tudjanak maradni szeretteikkel. Keressenek bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 06-42/506-153, email: elim@lutheran.hu

Emellett weboldalunkon (www.elim.hu), facebook csoportunkban (https://www.facebook.com/groups/436996403323852) és a fenntartó weboldalán (www.diakonet.hu) igyekszünk minden hiteles, pontos és naprakész információt közzétenni a továbbiakban is.

Üdvözlettel,

Sipos Ilona

intézményvezető

 

2021. február 1.

Eu Eu