Legfrissebb hírek
Pályázati sikerek
Tovább...
Szociális munka napja 2023
Tovább...
 
Közösségi média
COVID oltás

COVID oltás

Tisztelt Hozzátartozók, Gondnokok, kedves Követőink!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy az intézményünkben, az Élim Evangélikus Szeretetotthonban és annak telephelyein, a Sztehlo Gábor Támogatott Lakhatásban és az Oázis Támogatott Lakhatásban élő ellátottak és munkavállalók Pfizer-BioNTech COVID-19 vakcinával történő oltása megkezdődött 2021. január 31-én. Az első oltás után mindenki jól van, mellékhatás nem jelentkezett.

Köszönjük az oltócsoport empatikus hozzáállását!

A második oltásra 21 nap múlva kerül sor.

Ezúton is köszönöm a munkatársak pontos, precíz munkáját, mellyel elősegítették az oltási folyamat gördülékenységét.

Legfontosabb számunkra, hogy a ránk bízott lakók biztoságban legyenek, egészségük megőrzéséért mindent megteszünk. Ennek is köszönhető, hogy intézményünkben jelenleg semmilyen influenza-típusú megbetegedés nincsen.

Az intézményi zárlat okozta nehézségekre való tekintettel szeretnénk segíteni Önöknek, hogy kapcsolatban tudjanak maradni szeretteikkel. Keressenek bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 06-42/506-153, email: elim@lutheran.hu

Emellett weboldalunkon (www.elim.hu), facebook csoportunkban (https://www.facebook.com/groups/436996403323852) és a fenntartó weboldalán (www.diakonet.hu) igyekszünk minden hiteles, pontos és naprakész információt közzétenni a továbbiakban is.

Üdvözlettel,

Sipos Ilona

intézményvezető

 

2021. február 1.

Eu Eu