Legfrissebb hírek
Sokszínű foglalkozások
Tovább...
Diakónia napja 2024
Tovább...
 
Közösségi média
Élim napja

Élim napja

2024-ben a nyarat az intézmény fesztiváljával, az ÉLIM Napjával indítottuk (közel 120 fő részvételével), ahol lehetőséget biztosítottunk az ellátottak és a különböző területen dolgozó munkatársak számára, hogy megismerkedhessenek egymással. A sikeres fejlesztéseknek köszönhetően az 50 férőhelyes fogyatékos személyek otthona immáron 6 támogatott lakhatással egészült ki, mely újabb 54 férőhelyen biztosítja szolgáltatásait az arra rászorulók számára. Ellátásuk 2 telephelyen, Nappal ellátás és támogató szolgálat segítségével történik. A megduplázódott létszám miatt szerettünk volna időt és alkalmat biztosítani a találkozásra, a bemutatkozásra. Mindkét nappali ellátás és a fogyatékos személyek otthona is műsorral készült, melyben megmutathatták tehetségüket, képességeiket a lakók. Volt színdarab, énekek, dalok, tánc, mondókák és végül egyéni produkciók.

A műsorok után fordítottunk időt a köszönetnyilvánításra. Megköszöntük amerikai önkénteseinknek, Abbie Doran-nek és Braden Hayes-nek, hogy január óta heti 2 alkalommal rendszeresen jártak hozzánk, és színesítették a délutáni foglalkozásokat. Az angol tudásunk csiszolódott, megismerkedhettünk a számokkal, színekkel, egyszerűbb angol dalokkal, és természetesen a lakók legnagyobb örömére rengeteg kreatív foglalkozáson és a jó idő beköszöntével közös sétán vehettünk részt.

A fesztivál második felében lehetőség nyílt arcfestésre, csillámtetoválásra és természetesen a zenés vigadalom sem maradt el.

Az intézmény konyhájának köszönjük a gondos előkészületet és a finom szendvicseket, behűtött innivalót. A munkatársaknak szeretnénk köszönetet mondani a felkészítésért, a megvalósításért.

Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát! Ismétlés következik.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu