Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Evangélikus Roma Szakkollégium látogatása

Evangélikus Roma Szakkollégium látogatása

Az Evangélikus Roma Szakkollégium látogatása intézményünkben

Immár évek óta hagyomány, hogy az Evangélikus Roma Szakkollégium hallgatói ellátogatnak intézményünkbe. Idei évben őszi látogatásukra 2018. október 13-án, délután kerítettünk sort. A számukra összeállított programot közös ebéddel kezdtük, mely után az intézmény kápolnájába invitáltuk a hallgatókat. Sipos Ilona intézményvezető asszony köszöntötte a diákokat, a régi és új arcokat, majd megtartotta intézménybemutató előadását, melyben beszámolt az elmúlt 2 év nagyszabású változásairól, fejlesztéseiről is. Az intézménybemutatót Sándorné Hargita Edit fejlesztőpedagógus, csoportvezető fogyatékosságról tartott előadása követte. Zárásképpen ismét Sipos Ilona intézményvezető szólt a diákokhoz, az önkéntesség, az önkéntes munka fontosságát hangsúlyozva.

A délután további részében a diákok megismerkedhettek az intézmény ellátottjaival, közös csapatjátékon vehettek részt, mellyel sikerült egy kicsit közelebb hozni fogyatékkal élőt és egészségest egymáshoz.

Bízunk benne, hogy lesznek a hallgatók között, akiket megérintett az intézmény annyira, hogy szívesen teljesítenek önkéntes szolgálatot nálunk, rendszeresen találkoznak a lányokkal.

Köszönet minden diáknak a részvételért, a gondozottak irányába mutatott kedvességért.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu