Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Farsang napja eljött már, kezdődik a jelmezbál …

Farsang napja eljött már, kezdődik a jelmezbál …

2023-ban az év egyik első programja a farsangi időszakhoz köthető az Élim Evangélikus Szeretetotthon ápoló-gondozó részlegén. Február 7-én az egész nap a szórakozásról, meglepetésről szólt a lakók számára.

Délelőtt játékos vetélkedővel kezdődött a mulatság, ahol ki-ki képességeihez mérten vette ki részét a feladatokból. Volt célba dobás, találós kérdések, labdavezetés, lufidobálás, tekézés és még folytathatnánk a sort. Hogy mindenki megmozgassa végtagjait, természetesen jutott idő táncra, zenehallgatásra is.

A mulatságot nagy előkészület előzte meg, mely során az álarcokat, csákókat saját maguk készíthették el a lányok kiscsoportos foglalkozások keretein belül.

Azért, hogy az egész naphoz kapcsolódjon valami meglepetés, délelőtt üdítőt, délután pedig tejszínhabos pudingot szolgáltunk fel mindenki számára a lakók legnagyobb örömére.

Ebéd után mozidélután következett, ahol a Charlie és a csokigyár című filmet nézhettük meg közösen. Közben természetesen hatalmas kacagások mellett beszélhettük meg, hogy ki milyen édességet szeret a legjobban, mi volt a nap folyamán a számára legjobban tetsző program.

Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát, emlékezetessé tudtuk számukra varázsolni ezt a napot.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu