Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Farsangozás a kirándulásért

Farsangozás a kirándulásért

Kihasználva a böjti időszak előtti utolsó pillanatokat, sikerült még egy kis vidámságot csempészni az Élim Evangélikus Szeretetotthon Oázis és Sztehlo Gábor Támogatott Lakhatások lakóinak és a Nappali ellátást igénybe-vevőknek a mindennapjaiba.

Így került megrendezésre a Nappali ellátás épületében a 2022-es Farsangi mulatság, melyre belépés csak jelmezben volt megengedett.

A program része volt jelmezes felvonulás, a legjobb jelmezek díjazása, az elmaradhatatlan farsangi fánk, tánc, zene, mulatság és természetesen a tombola sorsolás.

A tombola ajándékokat, felajánlásokat ezúton is szeretnénk megköszönni Dr. Rubi Zsuzsa, Gémes Sándor, Lengyel Zoltán, Kovácsné Zsuzsa, Dr Szabó Andrea, Boros Betty, Lengyelné Koltai Judit, Danka József, Kóderné Dienes Mária, Pók Csabáné, Mrázné Betty, Grácia Üzletház, Miklós Nándorné, Fehér Bettina, Tóth Istvánné, Szalanics Elvira, Kovács Andrásné, Babicz Gyöngyi, Mráz Betti, Baszarab Mariann, Cseh Gizella, Petrikovics Éva, Balla Gáborné, Molnár Gizella, Aponyi Imre, Jakabné Éberhardt Mária és az Élim Evangélikus Szeretetotthon minden munkatársa számára, akik valamilyen formában hozzájárultak a farsangi mulatság sikeréhez.

A befolyt támogatásból a fiatalok a jó idő beköszöntével ellátogatnak majd az Cinema Aqua Kisvárda Film és Naturparkba, ahol egy teljes napot tölthetnek el az élményelemek kipróbálásával.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu