Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Interaktív tábla az Élimben

Interaktív tábla az Élimben

A Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet és a Belügyminisztérium által támogatott Fogyatékos személyek helyi, regionális és országos szervezeteinek szakmai programjainak támogatása 2022 projekt keretein az Élim Evangélikus Szeretetotthon FOF2022-C-2623 azonosítószámú pályázata is támogatást nyert.

A pályázat keretein belül a bentlakás és a nappali ellátás igénybe vevői számára beszerzésre került egy interaktív tábla, amellyel képességfejlesztést és szabadidő hasznos eltöltését tudunk biztosítani számukra.

A program 8 hónapon keresztül tematikusan felépített, témakörökhöz kapcsolódó fejlesztést, foglalkozást biztosít, melyet természetesen a lezárás után is fenn szeretnénk tartani.

Az interaktív tábla használatáról bemutatón, oktatáson vehetett részt az intézmény 4 munkatársa, akik a foglalkozásokat tartják a megvalósítási időszakban.

A tesztelésen is túl vagyunk, az első foglalkozást nagy lelkesedéssel és izgalommal fogadták a bentlakás ellátottjai, akik számára állapotuk miatt 2x5 fős csoportban, 2x30 percben tartottuk meg az első alkalmat évszakok témakörben.

Beszéljenek helyettünk a képek :D

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu