Legfrissebb hírek
Egészségfejlesztés 2.
Tovább...
Máriapócs
Tovább...
 
Közösségi média
Interaktív táblás foglalkozások

Interaktív táblás foglalkozások

A Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Központ és a Belügyminisztérium által támogatott Fogyatékos személyek helyi, regionális és országos szervezeteinek szakmai programjainak támogatása 2022 projekt keretein belül az Élim Evangélikus Szeretetotthon FOF2022-C-2623 azonosítószámú pályázatában résztvevő munkatársak már 5. hónapja tartják a foglalkozásokat tematikusan felépített témakörökben az intézmény különböző ellátottjai számára.

Eddig feldolgozott témák között szerepel: Évszakok, Emberi test, Állatok világa, Növényekkel kapcsolatos ismeretek. És még közel sincs vége a programnak.

Május hónapban a színek világába utazunk, ahol szintén igyekszünk új ismereteket szerezni, illetve régieket feleleveníteni az ellátottakkal. Eljutottunk arra a szintre a képességek fejlődése terén, hogy már nemcsak az interaktív táblán, de mellette tableteken is tudunk párhuzamosan feladatokat megoldani.

A szabadidő hasznos eltöltése mellett játékosan fejleszthetők a kognitív képességek mellett a motoros funkciók is. Ezúton is köszönjük a támogatást! Igyekszünk jól kihasználni a program adta lehetőséget.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu