Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Itt a farsang ...

Itt a farsang ...

Itt a farsang …

2021-ben egy kicsit másképp, egy kicsit szűkebb körben, de a farsangi ünnepkörhöz kötődve szerettünk volna egy kis kikapcsolódási lehetőséget biztosítani a lakók számára, feledtetve a szeretteik hiányát, akikkel már régóta nem találkozhattak.

Február 16-án szerveztünk számukra farsangi mulatságot, melyre már hetekkel korábban megkezdték a készülődést versek, dalok gyakorlásával, színezéssel. Sorra érkeztek a kívánságok, hogy ki minek szeretne beöltözni. Igyekeztünk ezeket a kívánságokat teljesíteni lehetőségeinkhez mérten.

Természetesen az intézmény élelmezésvezetőjével történt egyeztetés után az oly népszerű farsangi fánk is helyett kapott az étlapon mindenki legnagyobb örömére.

A délelőtti program a lányok köszöntésével kezdődött, melyet a jelmezbemutató követett. Mindenki bemutatkozott a többieknek, mindenkinek járt a taps.

A jelmezes felvonulás után játékos vetélkedő vette kezdetét, ahol ki-ki képességeihez mérten vette ki részét a feladatokból. Volt piramisépítés poharakból, célba dobás, színezés, párkeresős játékok, találós kérdések, állathangok utánzása, és még folytathatnánk a sort.

Hogy mindenki megmozgassa a végtagjait, mutogatós dalokat is eljátszottunk a gondozottakkal, és persze jutott idő egy kis önfeledt táncra, zenehallgatásra is.

Bízunk benne, hogy jövőre már újra együtt, a Támogatott Lakhatás lakóival közösen ünnepelhetünk.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu