Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Karácsonyi öröm

Karácsonyi öröm

December 21-én az Élim Evangélikus Szeretetotthon ápoló-gondozó részlege számára is elérkezett a várva várt karácsony.

A nap során egymást követték az ünnepi alkalmak, melyeknek köszönhetően igyekeztünk mindenki szívébe egy kis karácsonyi hangulatot varázsolni.

A délelőtt a munkatársi karácsonyi ünnepséggel kezdődött, melyet Sipos Ilona intézményvezető asszony nyitott meg évértékelőjével és ünnepi jókívánságaival.

Kovács Erzsébet intézményi lelkész asszony áhítatával hangolódhattunk tovább az ünnepre, mely után az intézmény nappali ellátásának fiataljai örvendeztettek meg mindenkit énekkel és verssel egyaránt.

Az Élim konyhájának köszönhetően szeretetvendégséggel zárult a délelőtt, ahol finomabbnál finomabb falatokat fogyaszthattunk el közösen. Az intézmény vezetőségének köszönhetően minden munkavállaló ajándékcsomagot is átvehetett, mellyel a karácsonyi előkészületeket igyekeztek könnyíteni.

Délután az ápoló-gondozó otthon és az Oázis támogatott lakhatás lakóinak ünnepi műsorát tekinthették meg a meghívott vendégek és természetesen az Élim lakói és munkatársai. Az esti áhítatot követően mindenki izgatottan bontogatta a fa alá rejtett ajándékokat. Bízunk benne, hogy sikerült a kívánságokat teljesíteni.

Az Élimi karácsony közös vacsorával zárult, ahol vendégek, lakók és dolgozók együtt ültek a terített asztalokhoz.

Ezúton kívánunk mindenkinek áldott, békés karácsonyt és boldog új esztendőt!

„Legyen ma templom minden ember szíve,

Melyben a lélek szárnyat bontogat!

Karácsony édes ünnepén

Legyen imádság minden gondolat.”

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu