Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Karantén szülinap

Karantén szülinap

Hála a jó Istennek, ezen a héten is csak pozitívumokról tudunk beszámolni intézményünk életében. Bár a veszélyhelyzet miatt még mindig önkéntes karanténban vannak munkatársaink, az élet nem állt meg. Sőt!

Egyik gondozottunk 60. születésnapját ünnepelhettük szerdán, ami azért is különleges, mert bár mindenkinek jár a 60. születésnapján a saját party, de általában ez nem a napján valósul meg. Igaz, külsős vendégeket nem hívhattunk meg az ünnepségre, de annál nagyobb szeretettel készültek a munkatársak és az ellátottak egyaránt.

Lőwné Szarka Judit ellátottjogi képviselő videó-bejelentkezése és köszöntése után kezdetét vehette a hagyományokhoz híven megtartott kis rendezvény.

Köszöntések, jó kívánságok sora követte egymást, előkerültek az ünnepeltnek szánt ajándékok. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a pótpapának, pótmamának, a 60-as klub vezetőjének és intézményi lelkészünknek is a szívhez szóló sorokért, melyeket emlékkönyvbe ragasztottunk és ajándékokért, melyeket eljuttattak az intézménybe.

Egy születésnap sem telhet el visszaemlékezés, áhítat nélkül, melyet köszönünk Balázsné István Editnek.

A délelőtt legizgalmasabb része mégis a születésnapi torta volt, nagy tapssal fogadta mindenki a tűzijátékot az alkalomhoz illően díszített ebédlőben.

Kívánunk sok boldogságot és örömet Zsuzsika további életére, a jó Isten tartsa meg közöttünk még sokáig.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu