Legfrissebb hírek
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
Dr. Endreffy Ildikó II. Emléknap
Tovább...
 
Közösségi média
Köszönjük!!!

Köszönjük!!!

2020. augusztus 3-án reggel nagy készülődésre lehetett mindenki figyelmes az Élim Evangélikus Szeretetotthon udvarán. Asztalok, székek, napernyők egymás után kerültek felállításra. Szépen lassan minden dekoráció a helyére került, és már kora délelőttől ínycsiklandó illatok lengték be a környéket.

Az intézmény vezetősége közös főzésre, beszélgetésre invitálta a munkavállalókat, hogy az elmúlt évet és a COVID-19 okozta időszakot értékelje, köszönetét fejezze ki az áldozatos munkáért.

Az ünnepség 16 órakor kezdődött, melyet Kovács Erzsébet intézményi lelkész asszony nyitott meg, gondolatait a Filippiekhez írt levél 2. fejezet 3. verse köré formálta: „Semmit se tegyetek önzésből, se hiú dicsőségvágyból, hanem alázattal különbnek tartsátok egymást magatoknál…”.

 A rövid áhítat után Kelemen Anna Gyöngy, a Magyarországi Evangélikus Egyház Diakóniai Osztályának osztályvezető asszonya mondott köszönetet az intézmény összes dolgozójának kitartásáért, a karantén vállalásáért, majd átadta azt az emlékplakettet, melyet méltó helyen fogunk becsben tartani.

Sipos Ilona intézményvezető asszony az elmúlt fél évet értékelte, a munkavállalók áldozatos munkáját, az intézményhez való hűségét és hozzáállását hangsúlyozta ki, és hálaképpen jutalmat is oszthatott az intézmény pozitív mutatóinak és a Magyarországi Evangélikus Egyház, mint fenntartó hozzájárulásának köszönhetően.

Az alkalom zárásaként mindenki közös asztalnál fogyaszthatta el a birkapörköltet, és a konyha által készített finomabbnál finomabb tortákat, süteményeket.

Még egyszer: KÖSZÖNJÜK!

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu