Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Látogatási tilalom feloldása a Sztehlo Gábor Támogatott Lakhatásban

Látogatási tilalom feloldása a Sztehlo Gábor Támogatott Lakhatásban

Tisztelt Hozzátartozók!
Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket az új szabályokról, melyet a látogatások során be kell tartani:
- a látogatást 2020. 06. 04-től biztosítjuk az intézményben. Kérjük, hogy a látogatási időt tartsák be, melyet jelen körülmények között szabályozunk:
Hétköznap: 17.00 -19.00
Szombat és vasárnap: 10.00 – 12.00 és 17.00 – 19.00
- a látogató csak a saját hozzátartozójával találkozhat, ezért a látogatás helyszíne rossz idő esetén az emeleti étkező. Más lakó a hozzátartozójukon kívül nem tartózkodhat együtt Önökkel.
- Jó idő esetén egyelőre csak az udvaron tartózkodhatnak, a többi gondozottunkkal ne kerüljenek kapcsolatba.
- A látogatás időtartama egyelőre 30 percnél ne legyen hosszabb
- a bejáratnál kézfertőtlenítő került kihelyezésre, melynek használata kötelező, valamint szájmaszkot és egyszerhasználatos kesztyűt is biztosítunk, melyet szintén kérünk felvenni. Akkor is a kihelyezett védőeszközöket használjuk, ha Ön abban érkezik. Amiben érkezik azt kérjük levenni a bejáratnál és – ha egyszerhasználatos eszközök - a kihelyezett gyűjtőkbe helyezni.
- Kérjük, hogy a bejáratnál elhelyezett cipőtalp fertőtlenítőt is használják!
- A látogatásra most célszerű bejelentkezni, mert egyszerre 2 gondozotthoz fogadunk látogatót, akik egymással a távolságtartás szabályait kell, hogy érvényesítsék.
- Amennyiben 2 gondozotthoz érkezik látogató az udvaron a családok kellő távolságban (minimum 2 – 3 m) helyezkedjenek el egymástól. A látogató helyiségben (emeleti étkező) csak 1 gondozott látogatása történhet
- Természetesen csak teljesen egészséges, tünetmentes személy látogathatja meg a hozzátartozóját, amiről szükséges írásban nyilatkozniuk.
Tájékoztatom Önöket, hogy a hozzátartozók az Országos Tiszti Főorvos határozata értelmében kötelesek a szolgáltató vonatkozó intézkedéseiben együttműködni.
Sipos Ilona
intézményvezető
Eu Eu