Legfrissebb hírek
Könyvtár látogatáson a Kertvárosi Nappali Ellátás
Tovább...
Jót kívánunk ma neked ...
Tovább...
 
Közösségi média
Látogatási tilalom feloldása az Élim Evangélikus Szeretetotthonban

Látogatási tilalom feloldása az Élim Evangélikus Szeretetotthonban

Tisztelt Hozzátartozók!
Megkaptuk az Országos Tiszti Főorvos határozatát a látogatási tilalom enyhítéséről. Ennek bizonyára nagyon sokan örülnek, mint ahogy mi is. Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket az új szabályokról, melyet a látogatások során be kell tartani:
a látogatást 2020. 06. 04-től biztosítjuk az intézményben
- a látogató csak a saját hozzátartozójával találkozhat, ezért a látogatás helyszíne a látogató szoba. A gondozottat a gondozók kísérik a látogató szobába, Önök nem mehetnek a gondozottak közé. A látogatószobához jutást a gondozók megmutatják. Jó idő esetén az udvaron is tartózkodhatnak, de a mosoda előtti téren, hogy a többi gondozottunkkal ne kerüljenek kapcsolatba.
- a látogatószobánál kézfertőtlenítő került kihelyezésre, melynek használata kötelező, valamint szájmaszkot és egyszerhasználatos kesztyűt is biztosítunk, melyet szintén kérünk felvenni. Akkor is a kihelyezett védőeszközöket használjuk, ha Ön abban érkezik. Amiben érkezik azt kérjük levenni a bejáratnál és – ha egyszerhasználatos eszközök - a kihelyezett gyűjtőkbe helyezni.
- Kérjük, hogy a bejáratnál elhelyezett cipőtalp fertőtlenítőt is használják!
A látogatásra most célszerű bejelentkezni, mert egyszerre 3 gondozotthoz fogadunk látogatót, akik egymással a távolságtartás szabályait kell, hogy érvényesítsék.
- Amennyiben 3 gondozotthoz érkezik látogató az udvaron a családok kellő távolságban (minimum 2 – 3 m) helyezkedjenek el egymástól. A látogató szobában csak 1 gondozott látogatása történhet
- Ágyban fekvő gondozotthoz, akit nem tudunk a látogató szobába vinni, egyszerre csak 1 fő látogató mehet be (kézfertőtlenítés, gumikesztyű, szájmaszk használatával), a többiek várakoznak, de nem a társalgóban, hanem olyan udvari részen, ahol gondozottakkal nem kerülnek kapcsolatba. (a mosoda előtti udvar)
- Természetesen csak teljesen egészséges, tünetmentes személy látogathatja meg a hozzátartozóját.
Közös érdekünk, hogy a szabályokat betartsuk. Örömmel fogunk találkozni Önökkel!
Sipos Ilona
intézményvezető
Eu Eu