Legfrissebb hírek
Zenés áhítat az Evangélikus Nagytemplomban
Tovább...
Kertvárosi Közösségi Ház - Foglalkozás
Tovább...
 
Közösségi média
Látogatási tilalom feloldása az Élim Evangélikus Szeretetotthonban

Látogatási tilalom feloldása az Élim Evangélikus Szeretetotthonban

Tisztelt Hozzátartozók!
Megkaptuk az Országos Tiszti Főorvos határozatát a látogatási tilalom enyhítéséről. Ennek bizonyára nagyon sokan örülnek, mint ahogy mi is. Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket az új szabályokról, melyet a látogatások során be kell tartani:
a látogatást 2020. 06. 04-től biztosítjuk az intézményben
- a látogató csak a saját hozzátartozójával találkozhat, ezért a látogatás helyszíne a látogató szoba. A gondozottat a gondozók kísérik a látogató szobába, Önök nem mehetnek a gondozottak közé. A látogatószobához jutást a gondozók megmutatják. Jó idő esetén az udvaron is tartózkodhatnak, de a mosoda előtti téren, hogy a többi gondozottunkkal ne kerüljenek kapcsolatba.
- a látogatószobánál kézfertőtlenítő került kihelyezésre, melynek használata kötelező, valamint szájmaszkot és egyszerhasználatos kesztyűt is biztosítunk, melyet szintén kérünk felvenni. Akkor is a kihelyezett védőeszközöket használjuk, ha Ön abban érkezik. Amiben érkezik azt kérjük levenni a bejáratnál és – ha egyszerhasználatos eszközök - a kihelyezett gyűjtőkbe helyezni.
- Kérjük, hogy a bejáratnál elhelyezett cipőtalp fertőtlenítőt is használják!
A látogatásra most célszerű bejelentkezni, mert egyszerre 3 gondozotthoz fogadunk látogatót, akik egymással a távolságtartás szabályait kell, hogy érvényesítsék.
- Amennyiben 3 gondozotthoz érkezik látogató az udvaron a családok kellő távolságban (minimum 2 – 3 m) helyezkedjenek el egymástól. A látogató szobában csak 1 gondozott látogatása történhet
- Ágyban fekvő gondozotthoz, akit nem tudunk a látogató szobába vinni, egyszerre csak 1 fő látogató mehet be (kézfertőtlenítés, gumikesztyű, szájmaszk használatával), a többiek várakoznak, de nem a társalgóban, hanem olyan udvari részen, ahol gondozottakkal nem kerülnek kapcsolatba. (a mosoda előtti udvar)
- Természetesen csak teljesen egészséges, tünetmentes személy látogathatja meg a hozzátartozóját.
Közös érdekünk, hogy a szabályokat betartsuk. Örömmel fogunk találkozni Önökkel!
Sipos Ilona
intézményvezető
Eu Eu