Legfrissebb hírek
Nyári tábor ÉLIM-ben
Tovább...
Lovaglási lehetőség fogyatékkal élőknek
Tovább...
 
Közösségi média
Munkatársi Csendesnap Élimben

Munkatársi Csendesnap Élimben

Az Élim Evangélikus Szeretetotthon egyházi fenntartású intézményként minden évben több alkalommal is lehetőséget biztosít munkavállalói számára a lelki feltöltődésre. Így került sor idei első Munkatársi Csendesnapunkra 2023. március 23-án délelőtt.

A mai rohanó világban különösen is fontos ez, hiszen csak akkor tudunk minőségi munkát végezni, a ránk bízottakról gondoskodni, ha testileg és lelkileg is rendben vagyunk. Szükséges néha egy-egy pillanatra megállni, hálát adni az eddigiekért, erőt kérni a továbbiakra.

A délelőttöt Sipos Ilona intézményvezető asszony köszöntője nyitotta meg, akit meghívott vendégünk, Kelemen Anna, a Magyarországi Evangélikus Egyház Diakóniai Osztály Osztályvezető asszonyának előadása követett a Diakóniai Osztály munkájáról.

Ezt követően Kovács Erzsébet intézményi lelkész asszony áhítata következett, aki Mt. 21, 36-46 verséről beszélt, mely a gonosz szőlőművesekről szól, példabeszédének magyarázatához Sigismund Goetze Krisztust megvetik az emberek című művét mutatta be.

Az áhítat, a közös éneklés és imádság után bízunk benne, hogy mindenki lélekben megerősödve távozott az alkalomról.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu