Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Munkatársi Csendesnap Élimben

Munkatársi Csendesnap Élimben

Az Élim Evangélikus Szeretetotthon egyházi fenntartású intézményként minden évben több alkalommal is lehetőséget biztosít munkavállalói számára a lelki feltöltődésre. Így került sor idei első Munkatársi Csendesnapunkra 2023. március 23-án délelőtt.

A mai rohanó világban különösen is fontos ez, hiszen csak akkor tudunk minőségi munkát végezni, a ránk bízottakról gondoskodni, ha testileg és lelkileg is rendben vagyunk. Szükséges néha egy-egy pillanatra megállni, hálát adni az eddigiekért, erőt kérni a továbbiakra.

A délelőttöt Sipos Ilona intézményvezető asszony köszöntője nyitotta meg, akit meghívott vendégünk, Kelemen Anna, a Magyarországi Evangélikus Egyház Diakóniai Osztály Osztályvezető asszonyának előadása követett a Diakóniai Osztály munkájáról.

Ezt követően Kovács Erzsébet intézményi lelkész asszony áhítata következett, aki Mt. 21, 36-46 verséről beszélt, mely a gonosz szőlőművesekről szól, példabeszédének magyarázatához Sigismund Goetze Krisztust megvetik az emberek című művét mutatta be.

Az áhítat, a közös éneklés és imádság után bízunk benne, hogy mindenki lélekben megerősödve távozott az alkalomról.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu