Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Nyárbúcsúztató kirándulás

Nyárbúcsúztató kirándulás

2021 nyara sem múlhat el kirándulás nélkül. Idén az Élim Evangélikus Szeretetotthon már 2. alkalommal szervez több napos kirándulást az ellátottak számára. Ezúttal a Sztehlo Gábor Támogatott Lakhatás lakói pakolták össze táskáikat, hogy részesei legyenek számos programmal tarkított nyaralásnak.

Hagyomány már intézményünkben, hogy a Bodrogkeresztúron található Betlehem pihenőház ad szállást számunkra, biztosítva a pihenést, a testi és lelki táplálékot egyaránt.

Élményekben nem volt hiány, unatkozni nem volt ideje senkinek.

A kiránduláson résztvevők ellátogattak Tarcalra az Áldó Krisztus szoborhoz, gyönyörködtek a bodrogkeresztúri kilátó által nyújtott táj szépségében. Lehetőségük nyílt Tokajban Tisza parti sétára, bazározásra, süteményezésre is.

A Cigándon található Tájház és kondipark, a Szerencsi Csokoládégyár és kastély, a Vizsolyban helyet kapó Mézmúzeum egytől egyig emlékezetes pillanatokat tartogattak számukra.

Az esti közös beszélgetések, lelki csendességek, áhítatok tették teljessé ezt a pár napot mindenki számára, akik már most készülnek a következő kirándulásra.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu