Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Nyárvégi kirándulás

Nyárvégi kirándulás

2020-ban kicsit megkésve, de azért sikerült megvalósítani az Élim Evangélikus Szeretetotthon az Oázis és a Sztehlo Gábor Támogatott Lakhatás lakóinak nyaralását 3 turnusban. 18 ellátott kapott lehetőséget, hogy 4-4 napig egy kicsit intézményi kereteken kívül is kikapcsolódhasson.

Már hagyomány, hogy szállásukat és étkeztetésüket a Betlehem Pihenőház biztosította Bodrogkeresztúron. Ezúton is köszönjük nekik a lehetőséget!

Számos programon vehettek részt az ellátottak és rengeteg helyre juthattak el.

Jártak többek között Tarcalon az Áldó Krisztus szobornál, Tolcsván a Helia-D Herba Kastélynál, a Mádi Zsinagógában, a Szerencsi Csokoládégyárban, Vizsolyban mézmúzeumban, illetve interaktív foglalkozáson vehettek részt, Biblia részletet nyomtathattak. Ellátogattak Bodrogkeresztúron a kilátóhoz, Tokajban sétálhattak, fagylaltoztak és süteményeztek.

Hogy a kirándulások után is együtt kapcsolódhassanak ki, szabadtéri- és társasjátékokkal töltötték a délutánokat, estéket.

A vírushelyzetre való tekintettel sokkal nagyobb körültekintéssel, a higiénés szabályok teljes betartásával valósultak meg a nyaraltatások.

 

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu