Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Nyugdíjasként is lendületesen a munkában

Nyugdíjasként is lendületesen a munkában

Az Élim Evangélikus Szeretetotthon több mint 100 éve szolgálja az elesetteket, igyekszik otthont nyújtani és feledtetni az intézményi kereteket.

Ennek az otthonnak az életébe csöppent bele Sipos Ilona 2016. október 1-én, és lett újra álmodója az Élimnek, a benne rejlő lehetőségeknek. Intézményvezetőként mindent elkövetett, hogy stabil lábakat, fejlődést biztosítson.

Hatalmas változáson ment át intézményünk és folyamatosan bővült. Integrált intézmény lettünk, új szolgáltatások kerültek beindításra, pályázatok és beruházások követték egymást. Nem volt idő unatkozni ????

Ugyan 2023. április hónaptól nyugdíjasként, de szakadatlan energiával folytatja munkáját.

Szerettünk volna egy olyan ünnepséget számára, melyben minden részlegnek, minden munkavállalónak benne van a munkája, amelyhez mindenki hozzá tud tenni valamit.

Így valósulhatott meg 2023. április 28-án az a nyugdíjas búcsúztató ünnepség, ahol egy kis emlékfilm került levetítésre, az intézmény tortája és természetesen a hagyományos emlékkönyv került átadásra tarisznya és bizonyítvány mellett, köszöntők sora követte egymást.

Ezúton is szeretnénk megköszönni meghívott vendégeinknek, Deme Dórának, Nagy Zitának és Molnár Istvánnak a jelenlétet, a kedves szavakat, és köszönjük az Élim Evangélikus Szeretetotthon minden lakójának és munkatársának, hogy megtisztelték ünnepségünket.

Köszönjük a vezetést, a támogatást. Kívánunk Ilikének aktív nyugdíjas éveket és bízunk benne, hogy még egy jó darabig körünkben tisztelhetjük, mint vezetőt.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu