Legfrissebb hírek
Egészségfejlesztés 2.
Tovább...
Máriapócs
Tovább...
 
Közösségi média
Szeptemberi programkavalkád

Szeptemberi programkavalkád

A nyár végével sem értek véget az élmények az Élim Evangélikus Szeretetotthonban. Az utolsó, 4. turnus többnapos kirándulása is ekkor valósult meg. A jó idő kitartott, és élményekkel gazdagon térhettek haza a támogatott lakhatások ellátottjai Bodrogkeresztúrról. A 4 napos nyaralás során volt alkalmuk többek között ellátogatni a Gólyavédelmi központba, a Milleniumi Irodalmi Emlékparkpa, a Mudrány-Kúriába, megtekinthették a Károly Gáspár Múzeumot és Biblia Kiállítást, Tokajban a Tisza parton sétálhattak, és természetesen nem maradhatott ki a Bodrogkeresztúri kilátó sem.

Mint az országban bárhol, így nálunk is megkezdődött az iskola, melyet már nagyon vártak az ápoló-gondozó otthon és az Oázis támogatott lakhatás ellátottjai. A sikeres FOF2022-C-2623 azonosítószámú pályázatnak köszönhetően immár nem csak papír alapon folyik az oktatás, hanem a digitális tábla előnyeit és lehetőségeit is kihasználhatják mind a foglalkozást tartó kollégák, mind a foglalkozáson résztvevő ellátottak. Az ismeret átadása és az ismeretszerzés is sokkal színesebb palettán valósulhat meg az idei tanévtől kezdve.

A mentálhigiénés csoport tagjai sem tétlenkednek, a foglalkozások napi rendszerességgel valósulnak meg kis- és nagycsoportos formában egymással párhuzamosan. Igaz, tematikában már az ősz vette át a főszerepet a foglalkozásokon, azonban a jó időre tekintettel igyekszünk minél több alkalmat az intézmény udvarán, teraszán megvalósítani. Pihentető délutáni foglalkozásokat az ebédlőben szervezünk, ahol mozidélután, illetve mese foglalkozás is színesíti a mindennapokat. A mesék megtekintése mellett azok feldolgozása sem maradhat el interaktív feladatok segítségével.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu