Legfrissebb hírek
Egészségfejlesztés 2.
Tovább...
Máriapócs
Tovább...
 
Közösségi média
Szociális munka napja 2023

Szociális munka napja 2023

Idén kicsit előre hozva, november 9-én ünnepeltük az Élim Evangélikus Szeretetotthonban a Szociális munka napját. Az alkalom, mint már a korábbi években is, munkatársi csendesnappal kezdődött intézményünk kápolnájában, melyre mindenkit szeretettel hívtunk és vártunk. Kovács Erzsébet intézményi lelkész asszony Jób történetével szolgált az alkalmon.

A délelőtt további részében Sipos Ilona intézményvezető asszony köszöntötte a munkatársakat, kihangsúlyozva, hogy milyen áldozatkész feladatot látnak el nap mint nap, megköszönve a megfeszített tempóban végzett munkát, mely során a mögöttünk álló időszakban mindenki helyt állt. A köszöntéshez kapcsolódóan kaphatták meg jubiláló munkatársaink is az ellátottak által készített üvegfestett képeket és képeslapokat, mellyel ezúton is köszönjük intézményünkhöz kapcsolódó lojalitásukat és kitartásukat. Idén 6 fő munkavállalót ünnepelhettünk, akik közül volt olyan is, aki már 35 éve tagja az Élim-i közösségnek.

Természetesen minden munkavállaló ajándékban részesült, melyet ezúton is köszönünk intézményünk vezetőségének.

Az ünnepi alkalom közös ebéddel ért véget, ahol az Élim konyhai dolgozóinak köszönhetően nemcsak finom töltött káposztát, hanem desszertként máglyarakást is fogyaszthattunk.

Aranyosi Ervin soraival köszönjük, hogy egy ilyen csapat tagjai lehetünk, hogy a ránk bízottaknak nap mint nap segíthetünk:

„A szeretet gyógyít, felemel, támogat,

Ezzel szolgálhatunk lelkesen másokat.

Olyan energia, ami sosem fogy el,

S ha kapom, úgy érzem, nekem is adnom kell.”

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu