Legfrissebb hírek
Könyvtár látogatáson a Kertvárosi Nappali Ellátás
Tovább...
Jót kívánunk ma neked ...
Tovább...
 
Közösségi média
Tájékoztatás 2020.09.09

Tájékoztatás 2020.09.09

Tisztelt Hozzátartozók, Gondnokok!

Intézményünk, a Magyarországi Evangélikus Egyház által fenntartott Élim Evangélikus Szeretetotthon lakói – az Önök szeretett gyermekei/gondnokoltjai – számunkra is a legfontosabbak. Egészségük és életük védelmében a mostani járványügyi veszélyhelyzet alatt is minden lehetséges intézkedést megteszünk.

Intézményünkben szigorúan betartjuk a Nemzeti Népegészségügyi Központ Járványügyi és Infekciókontroll Főosztályának koronavírussal kapcsolatos eljárásrendjét, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által készített szakmai protokoll útmutatóját.

Munkatársaink az elmúlt időszakban példamutató elkötelezettségről tettek tanúbizonyságot. Mindannyian azért dolgozunk, hogy közös felelősségvállalással és önkorlátozással megelőzhessük az intézmény koronavírus okozta betegséggel való érintettségét. Nagy segítség a számunkra, hogy gondozottjaink és Önök, a hozzátartozóik ebben belátó partnereink voltak! Ennek is köszönhető, hogy intézményünkben jelenleg semmilyen influenza-típusú megbetegedés nincsen.

Az intézményi zárlat okozta nehézségekre való tekintettel szeretnénk segíteni Önöknek, hogy kapcsolatban tudjanak maradni szeretteikkel. Keressenek bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 06-42/506-153, email: elim@lutheran.hu

Amennyiben igénylik, telefonon előre egyeztetett időpontban skype hívást tudunk biztosítani, illetve privát email címre fotót tudunk küldeni szerettükről.

Az ellátottaknak szánt csomagokat az intézmény továbbra is fogadja, azonban arra kérjük Önöket, hogy olyan dolgokat küldjenek, melyek a 3 napig tartó „pihentetés” után is felhasználhatóak.

Emellett weboldalunkon (www.elim.hu) és a fenntartó weboldalán (www.diakonet.hu) igyekszünk minden hiteles, pontos és naprakész információt közzétenni a továbbiakban is. Munkatársaink pedig minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a lehető legjobb ellátást tudjuk biztosítani.

Üdvözlettel,

Sipos Ilona

intézményvezető

Nyíregyháza, 2020. szeptember 9.  

Eu Eu