Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Tájékoztatás Alapszolgáltatás működéséről

Tájékoztatás Alapszolgáltatás működéséről

TÁJÉKOZTATÁS

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott Eljárásrend a koronavírus terjedésének megelőzésére és a kockázatok csökkentésére (2021.03.13.) alapján a szociális alapszolgáltatásokat az ÉLIM Evangélikus Szeretetotthonban, a Magyarországi Evangélikus Egyház, mint fenntartó dokumentált jóváhagyása alapján az alábbiak szerint működtetjük:

  • a fogyatékkal élők nappali ellátása az intézmény épületében szünetel. A szolgáltatásokat az ellátottak lakókörnyezetében vagy infokommunikációs eszközökön keresztül biztosítjuk (igény szerint). Ez alól kivételt képez az Oázis Támogatott lakhatás lakói által igénybe vett nappali ellátás.
  • a Sztehlo Gábor Támogatott lakhatás számára a nappali ellátás által biztosított szolgáltatási elemeket a Támogatott lakhatás helyszínén nyújtjuk.
  • a támogató szolgáltatás esetében a személyi segítés és a szállítás működik. Személyi segítést védőfelszerelésben biztosítunk, szállítás során a maszk és kézfertőtlenítés használata kötelező. A szállítójárművek fertőtlenítése rendszeres és dokumentált.

 

Óvintézkedéseink célja, hogy biztosítsuk szolgáltatásaink zavartalan működését, az igénybe-vevők számára továbbra is segítséget nyújtsunk, ugyanakkor az egészség megőrzésére, a vírusfertőzések elkerülésére törekszünk.

Működésünkről, a bevezetett új intézkedésekről rendszeresen tájékoztatjuk Önöket.

Telefonon, emailen továbbra is keressenek bennünket! Elérhetőségeink változatlanok:

Email: elim@lutheran.hu

Telefon: 0642/506-153

Mobil: 0620/266-1478 (Nagy Márta alapszolgáltatásvezető)

 

Nyíregyháza, 2021. 03.16.

 

                                                                                Sipos Ilona

                                                                            intézményvezető

                                                                 

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu