Legfrissebb hírek
Máriapócs
Tovább...
Egészségfejlesztés
Tovább...
 
Közösségi média
Teaház program – Egy korszak margójára

Teaház program – Egy korszak margójára

Az EFOP-1.3.7-17-2017-00008 azonosítószámú, „Együtt az úton” A Magyarországi Evangélikus Egyház társadalmi szerepvállalás erősítése a XXI. században című pályázat keretein belül megvalósított Teaház program- sorozatunk utolsó alkalmához érkeztünk, melyen a veszélyhelyzet miatt sajnos nem ünnepelhettünk együtt személyesen a meghívottakkal.

Ha testben nem is, de az internet adta lehetőségeknek hála élő közvetítésen keresztül tekinthettük meg az előadást, mellyel a mögöttünk álló 3 évre emlékeztünk vissza, felelevenítve az eddigi alkalmakat, és ha csak virtuálisan is, de mind együtt énekelhettünk, mondhattuk el vágyainkat, kívánságainkat a közelgő karácsonnyal és új esztendővel kapcsolatban.

Egy kicsit talán közvetlenebb, meghittebb lehetett így az 1. adventi gyertya lángjánál énekelve, hogy láthattuk is egymást, és nem csak a felvételt juttattuk el a célközönséghez.

Ezúton is köszönjük az Anna Szeretetotthon, az Emmaus Evangélikus Szeretetotthon, az Élim Evangélikus Szeretetotthon Sztehlo Gábor Támogatott Lakhatás lakóinak  és munkatársainak, és természetesen az Élim Evangélikus Szeretetotthon ellátottjainak, munkatársainak is a jelenlétet. Bízunk benne, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk!

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu