Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Új hónap, új élmények

Új hónap, új élmények

Az április sem indul unalmasan az Élim Evangélikus Szeretetotthon életében. Rögtön április 1-én több program is megrendezésre került, melyek közül egyik a mostmár hagyományosan megrendezett TESCO vásárlás. Idén egy kicsit változtattunk. Mindenki megtekinthette a lakók közül, hogy mi minden finomsággal készültünk számukra, mielőtt egyesével kiosztottuk volna az édes falatokat, melyet ebéd után fogyaszthatnak el jóízűen.

Az Oázis támogatott lakhatásban közkívánatra újra kincsvadászat keretein belül valósult meg a TESCO-zás, melyet nagy izgalommal vártak már a lakók. Az összegyűjtött kincsek aztán hamar gazdára találtak, mindenki talált olyat, ami „fogára való” finomság.

A Sztehlo Gábor támogatott lakhatás lakói színházba látogattak, melyről készült fotókat, rövid beszámolót külön hírben tekinthetnek majd meg kedves követőink!

Szombaton hosszú kihagyás után újra megrendezésre kerül a 60-as klub, melyre az előkészületeket már megtettük, a helyszín készen várja a vendégeket, ahol lehetőség lesz beszélgetésre, éneklésre, közös imádságra és egy kis közös megvendégelésre is.

Programok sorakoznak bőven egymás után április hónapban, melyekkel igyekszünk örömet szerezni minden érdeklődő számára! A megvalósításokról természetesen beszámolunk!

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu