Legfrissebb hírek
Egészségfejlesztés 2.
Tovább...
Máriapócs
Tovább...
 
Közösségi média
Élim napja – egy jó hangulatú délután

Élim napja – egy jó hangulatú délután

Hagyományainkhoz híven a nyár beköszöntével idén is megrendezésre került intézményünkben az Élim napja elnevezésű rendezvényünk.

Az idei évben zajló nagyszabású beruházásoknak, korszerűsítésnek köszönhetően zárt körben, csak az intézmény ellátottjai számára tudtuk megszervezni a programot meghívott társintézmények nélkül.

Ez persze nem szegte kedvüket a lakóknak, akik már hetekkel korábban kezdtek készülni az alkalomra. A délután különböző bemutatkozó műsorokkal kezdődött. A Sztehlo és Credo Támogatott Lakhatásokból táncos előadással készültek, melyet profi módon, összhangban adtak elő a szereplők és hatalmas tapssal jutalmazta a nézőközönség a műsorukat. A tánc után ének produkciókat hallhattunk, hol zenei aláfestéssel, hol akapella. Minden részleg lakói közösen énekelték, mutogatták a jól ismert dalokat, egységet képezve és képességeiknek megfelelően kivéve részüket az előadásokból. Felcsendült a „Ha jó kedved, tapsolj nagyokat…”, a „Nád a házam teteje…” és többek között a „Tüzed Uram Jézus…” ének is, melyet Pintér Béla feldolgozásában énekeltek a fiatalok.

A szereplés után kellemesen elfáradva mindenkinek jutott az alkalomra beszerzett hűsítő jégkrémekből és üdítőkből.

A délután játékos vetélkedőkkel folytatódott, ahol kipróbálhatták magukat memória játékban, különböző labdajátékokban és természetesen a jókedélyű zárásként lufikkal és társaikkal együtt táncolhattak is.

Bízunk benne, hogy mosolygós délutánt és szép emlékeket sikerült biztosítani mindenki számára.

A lelkes részvétel és többek szereplésre való jelentkezési szándéka miatt a nyár folyamán „Ki mit tud”- al is készülünk még számukra.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu