Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Évzáró 2017

Évzáró 2017

Hagyományainkhoz híven az idei évben is a vakáció elérkezését évzáró ünnepséggel ünnepeltük. Gondozottjaink izgatottan várták a bizonyítványátadást, mely mindig komoly és egyben vidám része az eseménynek. Névre szóló verses értékelést kapnak ilyenkor, melyet kézrázás mellett vehetnek át az intézmény lelkészétől és lelkes önkéntes tanárnőinktől.

A bizonyítványok átadását mindig egy ünnepi műsor előzi meg, melyben röviden összefoglalva számot adnak az éves eredményeikről. Együtt énekeltek, verset, bibliai idézeteket mondtak magyarul, németül és angolul, és amerikai önkéntesünkkel, hangszeres kísérettel még angolul is énekeltek az idén.

A feszültség, izgatottság levezetéseképpen a rendezvényt játéksorozat zárja. Volt itt minden, mi szem szájnak ingere: célba-dobás, helyfoglalós játék, sorverseny.

Búcsúzóul pedig nem maradhatott el a jutalom sem- hiszen „végre itt a nyár és meleg az idő”- így mindenki finom csokoládés és vaníliás jégkrémet fogyaszthatott az ünnepi ebéd után.

Szeptembertől várjuk vissza önkéntes tanárainkat, és élmények sokaságával feltöltődve kezdetét veheti a következő tanév.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu