Legfrissebb hírek
Egészségfejlesztés 2.
Tovább...
Máriapócs
Tovább...
 
Közösségi média
Felhívás

Felhívás

Az Élim Evangélikus Szeretetotthon (4400 Nyíregyháza, Csalitos u. 17.) az „ÉLET a TL-ben, önállóan az Élimben!” című, EFOP-2.2.25-22-2022-00004 számú projekt megvalósítása során új támogatott lakhatás férőhelyeket létesít fogyatékos személyek számára, melyre várja az érdeklődőket.

Az Élim Evangélikus Szeretetotthon több mint 100 éve működik Nyíregyházán, tiszta profilú intézmény: kizárólag fogyatékos személyeknek ad otthont. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően jelenleg a bentlakásos ápoló-gondozó otthonban 50 fő él, a támogatott lakhatásban pedig 32 fő ellátását biztosítjuk három telephelyen. A támogatott lakhatásban biztosított szolgáltatási elemeket az Élim Evangélikus Szeretetotthon Nappali Ellátása és Támogató Szolgálata nyújtja.

 

2024. januárjában 22 fő fogyatékos személy számára támogatott lakhatás, valamint 25 fő fogyatékos személyek nappali ellátás új férőhely valósul meg, melyre várjuk az érdeklődők jelentkezését.

 

Miért az Élim?

  • Mert itt a lakóink nem unatkoznak, folyamatosan biztosítjuk számukra a hasznos időtöltéshez a programlehetőségeket.
  • Mert a készségfejlesztő foglalkozásokon lakóink interaktív módon tanulnak modern technikai eszközök használatával.
  • Mert otthonos lakókörnyezetet biztosítunk, ahol az egyéni szükségleteknek megfelelő támogatást biztosítjuk – nem többet, de nem is kevesebbet.
  • Segítünk munkalehetőséghez jutni.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a támogatott lakhatással kapcsolatban, keresse bizalommal munkatársamat: Galyasné Sós Katalin a 0620/556-4760 telefonszámon munkaidőben, vagy elim@lutheran.hu.

 

Sipos Ilona

intézményvezető

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu