Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Gyógytornász szolgáltatás Élimben

Gyógytornász szolgáltatás Élimben

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő- Egyházi pályázatoknak köszönhetően „Mozduljunk együtt”- Speciális közösségépítő szolgáltatások megvalósítása az Élim Otthonban (EGYH-KCP-17-EPER-0230) elnevezéssel intézményünkben 2017. április 1-től új szolgáltatás vette kezdetét, mely keretein belül sikerült a tornaterem belső felújítását megvalósítani. A nyílászárók cseréje, a parketta megújulása, a terem festése mellett korszerű segédeszközök beszerzése is megtörtént. Mindennek köszönhetően új környezetben fogadhatja az Élim Evangélikus Szeretetotthon mind gondozottjait, mind az érdeklődőket.

A felújítás után vehette kezdetét a gyógytornász szolgáltatás. Az ellátottak mindennapos fejlesztése mellett az érdeklődőknek heti 2 alkalommal állnak nyitva intézményünk kapui, és térítésmentesen vehetik igénybe a szakképzett gyógytornász által kínált lehetőségeket. Minden hétfőn és szerdán két csoportot fogadunk, akik nagy lelkesedéssel vesznek részt az alkalmakon. A program 2018. május 31-én ér véget, de reménység szerint a pályázat lezárása után is lesz lehetőségünk az elért eredmények folytatására.

A gondozottak számára nagyon fontos a megfelelő táplálkozás mellett a mozgáskultúra fejlesztése, erősítése is, így a pályázatnak köszönhetően nagyobb lelkesedéssel, új környezetben tehetik ezt ezentúl. 

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu