Legfrissebb hírek
Jöjj és láss!
Tovább...
3D nyomtatás a könyvtárban
Tovább...
 
Közösségi média
Új foglalkoztatási elemek

Új foglalkoztatási elemek

2017-től teljes kapacitással heti menetrend szerint három új foglalkozás épül be az Élimi munkarendbe, melyek a következők: Szocioterápiás foglalkozás, Tudorka Klub és Zenebutik. A foglakozásokat a Mentálhigiénés csoport szakemberei tartják.

Szocioterápia: A közösségbe vezető út lehetséges módszere. Az emberi kontaktuslehetőségek kifejlesztésére, a személyiség újra strukturálására és az ép személyiség összetevők felszínre hozására épít a szociális tanuláson keresztül. Ennek a folyamatnak a színtere a csoport, aminek révén a szocioterápia, egy közösségi védő és fejlesztő hálót biztosít középsúlyos és súlyos értelmi fogyatékos gondozottjaink számára.  

Tudorka Klub: Az intézményben élők számára heti rendszerességgel megtartott magyar és külföldi híres személyiségek, történelmi alakok játékos formában történő oktatása. Az előadások a résztvevők képességének megfelelően, játékos, humoros formában történnek.

Zenebutik: Szintén rendszeres zene megismerő alkalmak, melyek nem csak a gondozottjaink kikapcsolódását, zeneterápiáját, hanem felszabadult feszültség levezetését is elősegítik. 

Eu Eu