Legfrissebb hírek
Egészségfejlesztés 2.
Tovább...
Máriapócs
Tovább...
 
Közösségi média
„Élet a TL-ben, önállóan az ÉLIM-ben” projekzáró rendezvény

„Élet a TL-ben, önállóan az ÉLIM-ben” projekzáró rendezvény

Az ÉLIM Evangélikus Szeretetotthon EFOP-2-2-25-22-00004 azonosítószámú projekt zárórendezvénye 2023. december 12-én került megrendezésre a Nyíregyházi Evangélikus Egyházközség gyülekezeti termében.

Az alkalom Kondor Péter püspök úr hálaadó istentiszteletével kezdődött, mely után Fülöp Attila gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár úr, Gregersen-Labossa György a Magyarországi Evangélikus Egyház Diakóniai Bizottságának elnöke és Jászai Menyhért Nyíregyháza Megyei Jogú Város alpolgármestere köszöntötte a megjelenteket.

A köszöntők után a pályázatból megvalósított beruházások, ingatlanok átadása, avatása következett, melyen Sipos Ilona intézményvezető asszony számolt be az elért eredményekről.

Az Élim Evangélikus Szeretetotthon 3 új támogatott lakhatása 22 férőhellyel (Ararát, Agapé és Harmónia), új Nappali ellátása 25 férőhellyel 2024. januárjától fogadja az új igénybe-vevőket.

A pályázati forrásból megvalósult több jelenlegi ingatlan korszerűsítése, napelemes rendszerrel történt bővítése is.

Elektromos töltőállomás került kialakításra 2 helyszínen, hogy a Támogató szolgálat számára vásárolt benzines kisbusz mellett a szintén új elektromos kisbusz töltése is megoldott legyen.

Az intézmény vezetősége köszönetnyilvánítását fejezte ki a rendezvényen mindazoknak, akik szerepet vállaltak a pályázat lebonyolításában, megvalósításában.

Bízunk benne, hogy a 2023-ban megvalósult fejlesztéseknek köszönhetően minden jelenlegi és új ellátottunk számára maradéktalanul biztosítani tudjuk szolgáltatásainkat.

Kapcsolódó galériák:

Eu Eu