Legfrissebb hírek
Honvédsulis felajánlás
Tovább...
Egészségfejlesztés 2.
Tovább...
 
Közösségi média
Aktuális híreink
Akiknek a TESCO többet jelent az átlagnál! - avagy egy áruház, mint a „fejlesztés helyszíne”

A nyíregyházi Élim Evangélikus Szeretetotthon 1920-as alapítása óta, nem csak állandó családi légkörű otthont jelent a fogyatékosággal élőknek, de lehetőséget kínál gondozottjaink számára a többségi társadalom szerencsésebb tagjaihoz hasonló életvitel biztosítására. Ennek részeként immáron 10 éves hagyományként évente több alkalommal látogatunk el bentlakóinkkal közösen a nyíregyházi TESCO áruházba....

Tovább olvasom..

Új foglalkoztatási elemek

2017-től teljes kapacitással heti menetrend szerint három új foglalkozás épül be az Élimi munkarendbe, melyek a következők: Szocioterápiás foglalkozás, Tudorka Klub és Zenebutik.

Tovább olvasom..

2016 december

Intézményünk elmúlt közel száz évében, talán, nehezen találhatnánk még egy olyan zsúfolt időszakot, mint a tavalyi december hónap volt.

Tovább olvasom..

Új intézményvezető

2016. október 1.-jétől intézményünk vezetését Sipos Ilona látja el.

Tovább olvasom..

Rangos kitüntetés

Állatkerti barangolások

Nekünk is van játszóterünk…

Az elmúlt fél év eseményei intézményünkben

Zajlik az élet az intézmény háza táján, eseménydús időszakot zárhatunk, hiszen az újonnan alakult Mentálhigiénés csoport és az intézmény munkatársai hétről-hétre szolgáltattak színes programokat a bentlakók igényeihez mérten, értük, velük együtt.

Tovább olvasom..

Anyák napja

A hagyományokhoz híven került megrendezésre az év, számunkra egyik legnagyobb eseménye, az Anyák napja. 

Tovább olvasom..

Mentálhigiénés nap

Egy különleges esemény miatt gyűlt össze az intézmény dolgozóinak apraja-nagyja. Ez a nap kifejezetten csak róluk szólt.

Tovább olvasom..

Evangélikus Roma Szakkollégium hallgatóinak látogatása

Nagy örömre ébredtek lakóink május 20.-án virradóra, hiszen ellátogattak hozzánk a Nyíregyházán működő Evangélikus Roma Szakkollégium diákjai.

Tovább olvasom..

Új irányok a foglalkoztatás terén…

Intézményünk munkatársai a 2016-os évre is elkészítették az Élim Foglalkoztatási tervét, melynek lényege, hogy e dokumentum havi lebontásban tartalmazza a megvalósítani kívánt eseményeket, programokat, kirándulásokat, a bent lakók életét meghatározó mindennapokat. 

Tovább olvasom..

Eu Eu